Camper Onderhoud door Booij

Voor een veilige en onbezorgde vakantie is het belangrijk uw camper goed te laten onderhouden. Uw camper is niet alleen uw vervoermiddel maar ook uw thuis weg van huis en verdient dus extra goede zorg. Met regelmatig camper onderhoud bij Booij Dethleffs Centre Almere zorgt u ervoor dat uw camper jarenlang in goede staat blijft en dat u er onderweg niets dan plezier aan beleeft.

BOVAG en FOCWA, gekwalificeerde camper onderhoud

Ons servicecenter voldoet aan alle maatstaven voor camper onderhoud van BOVAG en FOCWA. Door de BOVAG eisen aan camper onderhoud is uw camper verzekerd van een onderhoudsbeurt die voldoet aan wet- en regelgeving én aan de voorwaarden van uw garantie. De maatstaven van FOCWA zorgen ervoor dat onze medewerkers goed opgeleid zijn en dat uw garantie gewaarborgd is.

Onderhoud & Verbetering

De camper onderhoudsbeurt is ook een ideale gelegenheid voor de montage van nieuwe accessoires. Naast het standaard onderhoud kunt u ook extra werkzaamheden aan uw camper laten uitvoeren die de levensduur van uw camper verlengen en de veiligheid vergroten. U kunt de opties bekijken op onze extra's bij onderhoud pagina. Er zijn ook veel mogelijkheden om uw reis met de camper gerieflijker en meer ontspannen te laten verlopen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een satellietschotel, navigatiesysteem of achteruitrijd camera? Terwijl onze medewerkers de zorg en het onderhoud van uw camper op zich nemen, kunnen deskundige monteurs alle mogelijke accessoires installeren. Kijkt u voor meer informatie op onze accessoires pagina.

Camper onderhoud op maat

Booij heeft als doel om u zo goed mogelijk van dienst zijn en aan al uw wensen tegemoet komen. Neemt u vrijblijvend contact met ons op voor het bespreken van alle mogelijkheden of het maken van een afspraak. U kunt ons niet alleen telefonisch bereiken maar ook door middel van fax en e-mail of via onze website. U kunt al onze contactinformatie vinden op onze contactpagina. Als u reeds duidelijk voor ogen heeft welk onderhoud u op uw camper wil laten uitvoeren, kunt u ook direct via onze website geheel vrijblijvend een offerte aanvragen.

Kom langs op het Servicecentrum van Booij Camper onderhoud

U kunt natuurlijk ook altijd langskomen op ons servicecentrum in Almere-Buiten om de klantgerichtheid en service van onze medewerkers te ervaren en de vele mogelijkheden te bekijken. U kunt onze ruime openingstijden vinden op de contactpagina en er is ook een routebeschrijving.

Camper onderhoud vormt de basis voor een onbezorgde en comfortabele vakantie zonder problemen en ongelukken. Haal samen met Booij het beste uit uw camper.